tisdag 10 november 2009

Lättad

Jag fick tillbaka min recension jag lämnade in förra veckan idag. Det är den första stora grejen jag får tillbaka. Novellen hade inte läraren hunnit med att rätta (han hade inte rättat någon) så den får jag senare.

Men recensionen. Jag fick 8 av 20 då 1 är det högsta (jag vet, knäppa britter) vilket betyder att jag precis tog mig in i Upper Second Class som var 5-8.

Min kommentar jag fick av läraren var:
"Some good points and choices, and a clear engagement with the play. Feels as if it slightly skims the surface - perhaps less generalized discussion + more consentration on the scene would have helped. Still very promising work."

Alltså iga kommentarer om det jag var mest orolig över, språket, men jag gjorde det ultimata universitets rookie misstaget att inte gå djupare in i saker och ting. Gahhh! Jag kunde ha fått högre betyg relativt enkelt om jag bara hade tänkt som vanligt. Men jag är ändå nöjd och framförallt lättad, jag kan göra detta.

Annars är det mycet mycket plugg just nu. (som vanligt, det är mycket mer än hemma). Har en hemtenta till på måndag och så har vi ju scenen ur en pjäs som ska skrivas med tillhörande kritik(in den 14 dec) och den slutgiltiga novellen som ska in den 8:e januari med tillhörande kritik. Men det är ju detta jag vill så är glad ändå.

2 kommentarer:

 1. HEJA TJABO!!!!

  Superstolt syrra..... Snart kommer jag och nyper dig i örat.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åhhh tack syster yster! Jag ser fram emot att få nypa dig i örat med!

  KRAM

  SvaraRadera