lördag 20 mars 2010

Nej jag jobbar med bakgrunder så asså...

Hej gott folk!

Idag sitter jag och konkretskriver mitt nya manus. Det är samma grundstory men helt andra premisser den här gången och det funkar så mycket bättre. Igår satt jag och antecknade och spånade scener och grejer i mitt anteckningsblock jag fått av Belle. Finaste blocket i stan men jag börjar komma till dess slut. Men idag sitter jag på Foyles istället för hemma. Har inte vart här på evigheter men fortfarande samma sköna blandning av starkt kaffe, människor som sitter och knattrar på sina laptops och jazz. Mys.

Jag pratade med pappa igår då jag blev lite nyfiken på om han hade märkt det här. Jag tyckte det lät lite exotiskt, som "Balladen om det stora slagsmålet på tegelbacken" fast i verkligheten. Folk med äppelknyckarbyxor och bred ståckhålmska som står och höjer nävarna mot varandra. Men pappa satt hemma och drack vin och såg på Skavlan och hade inte märkt nått. Vilken besvikelse. Men han tyckte det skulle bli kul att se mig igen när jag kommer hem fast vi senast sågs bara för en vecka sen. Han tyckte om att se mig i en ny omgivning. Jag jobbar alltså så. Fortfarande samma Erika men med olika vackra bakgrunder som London, Rombo, Stockholm och Ramundberget. Om man bara har ett begränsat antal konversationer på lager måste man ta till alla knep. Gotta keep em entertained helt enkelt. För jag lär mig inga nya trix som Ameilie gör.

Ikväll ska vi se Alice i Underlandet i 3D hade vi tänkt oss jag och Joey. Vi var på en liten charmig bar/liveställe i Camden igår. Det var verkligen alla vi kände på Gubbay Halls vilket var stört kul. Dock tappade Louise bort sin norska kompis och blev väldigt orolig när han inte gick att hitta. Han hade gått en promenad visade det sig. Men Louise lackade och skrek på honom medan jag frös i regnet. Vi skulle ta sista tunnelbanan hem (typ 12, så det är inte alls så sent som det låter) men missade den pga honom. Louise var arg men vi lyckades till sist vifta in en taxi. Det var en tät ilska i luften så jag lyssnade på Håkan Hellström och lät dem sitta tysta och stirra åt varsitt håll.

Dagens tips på hysteriskt rolig trailer:

3 kommentarer:

 1. Inte riktigt säker på att jag förstår det där med bakgrunder.

  SvaraRadera
 2. Jag var så arg at jag tror jag måsta ta mig en tur på lush eller mac denna veckon. Eventuellt kanske lystna på Sarah, kom ut i kveld!!!

  SvaraRadera
 3. Hahaha. Bästa Louise. Fast du sovar ju fortfarande din lilla tok.

  Tomas - Nej det kan vara svårt men det är så vi jobbar i Holst familjen.

  SvaraRadera