lördag 30 januari 2010

Hodoyoudo.Jag vaknade klockan 7 på morgonen av att jag hostade så mycket att jag trodde att jag skulle få se mina lungor hoppa ur min kropp. Mysigt. Jag spenderade följdaktligen morgonen med att läsa böcker i sängen. Beats är tydligen något man tillämpar filmmanus, inte bara RnB. Se där.


Alltså har denna dagen inte spenderats ute på stan eller liknande. Men det är underbart väder ute så jag tog en promenad till Tesco och handlade mat och tidningen. På lördagar är The Guardian fet som ett överviktigt barn. Massa bilagor. Massa att läsa.


Men igår satt jag på Foyles och skrev och spanade på intellektuella britter som sitter med laptops eller liknande. Det var ett gäng studenter från St Martins (modeskola som ligger vägg i vägg med bokhandeln) som satt med olika prover och snackade om olika nyanser av grönt i timmar. Dessutom kom jag därifrån med "a sample of cookies" då jag var tvungen att handla för över 5 pund om jag skulle betala med kort. Alltså fick jag snällt köpa alla olika slags kakor för att de skulle gå.


Jag har dessutom vart lite patriotisk då jag gick in på Natural Shoe Store och köpte svenska fårskinnstofflor. De heter Shepherd och kändes väldigt bekanta tills jag kom på vart jag hade sett dem förut. De påminner om de som pappa fick av Sara och har på landet, fast cirka 10 storlekar mindre. Otroligt sköna är de i alla fall.

En sista fundering. Det har flyttat in en indier i vår korridor. Han har turban. Han är från New Dehli och pratar sådär som Ahjit gjorde i Toronto. Jag känner för att citera Big Bang Theory så fort jag ser honom. Han är ju jättesnäll och jag känner mig alldeles elak men de pratar ju så roligt.

1 kommentar:

  1. the special souce is curry, and in India its really not that special! hahaha!

    SvaraRadera