lördag 16 januari 2010

Förändringar

Man borde kanske inte men jag kan inte hålla mig. Jag har blitt faster. Välskapt flickebarn. Hon är söt som få och kommer erövra världen med brillians. Stolt påhejjad av två tokglada fastrar. Det var här ni hörde det först. Nu säger jag inte mer. Jo, den så kallade nonstop hunden (se tidigare Barbro inlägg) är tydligen med på BB som resekamrat. Det värmer.

Dessutom så ska jag och Louise åka och titta på en lägenhet imorgon. Fått nys om den genom kontakter. Det är löjligt bra läge. Men vill inte hoppa över ån för tidigt eller vad det nu heter. Inte kasta ankan innan apelsinerna. Inte säga hej innan hejsan eller kalla nåt för Bruce innan man är säker på att det inte är Uffe. Alltså kommer mer detaljer när jag fått reda på mer.

Men grodan kanske ska flytta och Barbro är här.

Välkommen till världen Barbro. Den kan vara jobbig men för det mesta är det väldigt kul och om inte trots allt lärorikt. Men du kan vara säker på att de där Holstarna, Åkessonarna och resten av packet kommer göra sitt bästa för att ta hand om dig. Du har ju en nonstop hund. Vad kan gå fel?

2 kommentarer:

  1. Bästa inlägget nånsin. Kul och bra skrivet!!
    Det tar sig... som pyromanen sa

    SvaraRadera
  2. Tack syster yster. Jag jobbar ju på att bli bättre på bloggandet.

    SvaraRadera