fredag 23 oktober 2009

a list

Saker som har hant sen sist:

- Phoebe fyllde ar i onsdags och vi gick da och sag Phantom of The Opera vilket var kul men vi satt langst bak och ihopklamda bakom en rysk familj som inte kunde sitta still och snodde Louises Boots katalog vilket inte uppskattades.

- Igar satt jag och jobbade med en Review av Mother Courage hela dagen och sen kom Tom och halsade pa sa vi kunde ga och se Dr Parnaussus (den sista Heath Ledger filmen) pa bio. Den var helt underbar men maste nog se den en gang till for att fatta allt.

- Vaknade upp imorse och skulle satta pa datorn... den fungerade inte. Jag kunde inte logga in pa windows. Efter en del panik och spring ner till biblioteket sa kunde jag ringa universitetets datasupport pa ett annat campus, Hendon. Jag fick aka dit vilket tog ett jakla tag och traffade en jattesnall kille som kunde kolla pa den. Den tycks vara helt korrupt i mjukvaran sa han maste totalt installera om den. Alltsa ar min Review borta. Jag som verkligen har jattemycket till nasta vecka har lite panik. Sen ringde han igen och sa att det nog ar fel pa hardvaran ocksa eftersom han inte kunde fa kontakt med harddisken blabla. Jag har svart att forsta hans engelska pa telefon. Men han skulle gora allt for att det skulle funka och sa att han skulle hora av sig pa mandag. Men tank om den inte gar att fixa? Tank om jag maste kopa en ny? Kul. Speciellt den har helgen nar jag maste skirva Review pa 500 ord, short story pa 1000 ord och ett par andra hemuppgifter. Sitter pa Phoebes dator nu men far ga ner till biblioteket imorgon... jag borjade grata nar han ringde igen och sa att hardvaran ocksa va knas. Allt pa en gang.

- Tomas och mamma kommer om tva veckor, det ska bli kul med besok. Ylva och Dan kommer den 21 november for en snabbvesit. Ser fram emot det.

2 kommentarer:

  1. Att hoppa över å, ä och ö är det beroende på datorn eller håller du på att bli engelsk?

    SvaraRadera
  2. Det ær helt datorns fel før nu vips blev jag norsk...

    SvaraRadera