lördag 17 oktober 2009

Sitting people don't cause trouble

Såg Moder Courage igår. Den var tokbra. Kul att gå på Nathional Theatre och kul att se en någoslolunda nutida pjäs sättas upp. Fantastiska skådespelare och underbar musik. De hade en väldigt modernistisk, stram uppsättning där endast skynken med namn på representerade saker. Som ett stall bara var ett vitt skynke med stable skrivet i stora svarta bokstäver över hela. Men det var ett jäkla fingrande med olika props och liknande. Ska ta med er till den teatern om nån kommer hit och hälsar på. Kostadde bara 10 pund men man såg jättebra trots att det var långt borta. Brant sluttande balkong så att alla platser hade bra sikt.

Nathional theatre ligger granne med Filminstitutet så har hängt ganska mycket i Southbank, finns många kulturgrejer där nere med teatrarna, biograferna och festivalhallarna. Man hittar sina hörn i den här staden. Måste utforska mer men man gillar sina stigar.

Idag har jag bara suttit hemma och läst. Pluggat och skrivit på en del grejer men inte riktigt klar med dem än. ska skriva en scen med två karaktärer vi fick i uppgift att skapa förra veckan. Men det går trögt. Nu har jag ingen feber och huvudverk längre men hostan och tröttheten sitter i. Därför är det svårt att koncentrera sig då de känns som att hjärnan inte riktigt hänger med i svängarna.

Imorgon ska jag och Phoebe förmodligen gå på Tate Britain (Moderns syskon som bara visar brittisk konst) om Victoria Line går att åka på. De underhåller tunnelbanan under helgerna så vissa linjer går inte att använda. Något man lär sig efter ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar