torsdag 15 oktober 2009

GRATTIS ANDERS!


idag är ingen vanlig dag för idag är det Anders födelsedag, hurra! hurra! hurra!


Jo men visst, idag har världens bästa bror fyllt hela 30 år. Grattis och hoppas att din och Jennies middag var trevlig. Vi pratatde nämligen på telefon en snabbis idag, min bror och jag. Jag skickade ett kort (som tydligen inte har kommit fram än, jäkla Royal Mails strejkande brevbärare), ett sms och gjorde en alldeles speciell Anders-spotify lista. Nu vill Ylva ha en också. Den kommer, har just börjat.


Annars var det idag den första dagen sen i måndags som jag stack näsan utanför Gubbay Hall, mest för att jag var så fruktansvärt uttråkad men också behövde fylla på mitt medecinförråd, köpa fler böcker för uni och hämta biljetterna för morgondagens teater.


Puststånkflåsutmattad vart jag av att gå upp för trapporna till bron som ligger vid emankment. Den trappan har jag tagit reltivt enkelt förr så jag kände mig om en 70-åring idag. Väldigt kul. Men mår i alla fall bättre. Måste sova ut ordentligt inatt då jag imorgon ska vara på Cat Hill hela dagen för en introduktion till kamerautrustningenblabla som är OBLIGATORISK!


Men jag köpte faktiskt filmen jag missade då den verkade jättebra och var på rea. Den var turkisk, inte polsk som jag sa till Anders. Dessutom testade jag ett av caféerna som var i DN guiden som mamma och tomas skickade. Jättebra jazzcafe på Foyles.


Dessutom tror jag gårdgens greker som hängde i the common room tog världsrekord i ljudnivå i storleksklassen 20 pers. De lät som minst 100. ajajajaj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar