tisdag 27 oktober 2009

Det passar ju bast sa

Tjena!

Idag ar jag gladare an jag var igar for fy fan va stressad jag var da. Datakillen hade inte hort av sig och de jakla universitetsmanniskorna hade planerat tva introduktioner pa samma tid nu i eftermiddag.

Men da fick jag lana Catarinas dator sa att jag kunde bli av med en del uppgifter (analyserade introt av Seventh Seal och skrev ett idiotiskt scenario som i princip var jakligt inspererat av Boston Legal for jag var lat) och har den aven ikvall sa att jag kan jobba vidare med novellen som jag faktiskt skrivit forsta utkastet till.

Jag ringde datakillen imorse och han sa att det skulle orda sig. Han hade bytt ut saker och ting och skulle idag installera mjukvaran. Kommer nog kosta mer an 50 pund som han sa fran borjan men jag far min dator tillbaka! Gladjedans och allman lycka!

Pratade aven med min larare om den idiotiska situationen med krock av biblioteksgrej och kameragrej. Han sa att det var lugnt om jag ignorerade biblioteksgrejen. Vilket jag kunde inse att han skulle saga men igar var allt bara lite for mycket.

Men nu kan jag fokusera pa novellen och vi ska faktiskt aka till Skottland i helgen! Nasta vecka har vi reading week vilket i princip innebar en massa plugg och att Tomas och Mamma kommer under helgen.

Nej nu ska jag lamna biblioteket for lunch.

tata.

P.S.
Nar jag far datorn tillbaka ska jag bli battre pa att ladda upp bilder, lovar.
D.S.

2 kommentarer:

  1. nästa vecka kommer bli så gött med skypeplugg. Idag saknar jag dig extra mycket - dagen innan inlämning för hemtentan. En sådan dag brukar vi ändå tillbringa hemma i min soffa med var sin dator, kaffe, lunch, lunchpromenad, mera kaffe, te, för att till slut döda tentahelvetet. Dessutom - det är humanistdagen idag...åh...vad gör du på europas regnsida?
    puss

    SvaraRadera
  2. Åh. Jag har fått tillbaka min dator nu! Yay. Nu måste jag bara fixa till den för Gerald är ju helt tom just nu.

    SvaraRadera