onsdag 19 maj 2010

Vi tar det i bilder

Min, Harriet (blond) och Amiee's second hand dag (igår) som slutade med att vi tog en pint på puben där Jack The Ripper's offer garanterat drack och möjligtvis hittades av honom. Dessa två damer är hysteriskt roliga, väldigt generösa och har second hand kläder som sitt största intresse. De är proffs, jag visades runt Londons bästa charity shops och sen drog vi till Brick Lane som numera är mitt hängställe nr 1. Det är också bra att shoppa med dem då de känner alla butiksägare och därmed får rabatt. Jag har nu hittat klänningar att ha på mammas 60-års kalas och Amelies namngivning.

Min nyfunna marockanska väska som fick hänga med till Skottland. Inte så praktisk men snygg.Min nya plånbok jag hittade i Edinburgh. Det är en muminplånbok. Vi är bästa vänner och jag har dumpat min gamla som var på väg att helt gå sönder.


Blommor i trägården till Hollyroad House i Edinburgh. Det är slottet på motsatta ändan av Royal Mile i Edinburgh. Drottningen bor där när hon är i stan. Joey var smått hysterisk då han är kär i den brittiska kungafamiljen och brittisk historia. Mary Queen of Scotts bodde ju där! Dessutom fanns det en kopia av Robert The Bruces skalle vilket var lite halvkonstigt och utmärkt var en sekreterare till Mary hade blivigt mördad. De är lite makabra Skottarna. Men blommorna var fina; för mamma.


Jag med min nya kashmir halsduk på en pub på Royal Mile och sen en bild på Joey på Edinburgh Castle. Edinburgh vistelsen gick ut på att gå runt i hela stan, se slott och historiska platser, sätta sig på pubar och dricka öl och läsa The Guardian för att sen gå ut och äta. Vi var alltid så trötta att vi gick hem till vandrarhemmet vid cirka 11 på kvällen för att läsa. Jag läste ut Patti Smith boken och fullkomligt avgudade den. Läs!Jag har tagit med alla till The Breakfast Club mycket på senaste tiden. Spana i pannkakorna!


Hela gänget i Gubbay kvällen innan Josh (längst upp till vänster) åkte hem.

Claire (med ryggen mot kameran), Julia, Louise och Josh i London Eye.London Eye.

3 kommentarer:

  1. Åh, finaste plånboken!

    SvaraRadera
  2. Ja visst är den underbar? Jag älskar den.

    SvaraRadera
  3. You are too kind! You wallet is amazzzinngg I want to go to scotland just to get one! And those pancakes look amazing, they are giving me serious anti vegan cravings! x

    SvaraRadera