onsdag 19 maj 2010

Lägenheten och Ternevallar

Jag träffade mina kära kusiner då Hanna och hennes pojkvän Daniel kom och hälsade på Andreas och Rebecka. Vi gick först run på stan för att sen åka hem till dem i södra London. De bor i ett klassiskt smalt radhus. Men det var riktigt stort då de har hela nedervånigen med två sovrum, ett stort kök, badrum samt ett litet TV-rum. Här lagas det mat i köket. Dagen efter tog jag med Hanna och Daniel till Brick Lane och The Breakfast Club. Det gick hem.


Vi var ju också på en pub eftersom det var Daniels krav på London resan.


Fina Hanna!


Senaste tiden har jag köpt en del saker för lägenheten. Bland annat ett snyggt dushdraperi med en världskarta:


Kök!
Mitt rum med min snygga London karta.

Kartongerna och IKEA påsarna tillhör vår vän Marita som behövde nånstans att förvara sakerna över sommaren.


Louise rum.

Senaste tiden har jag även fått träffa Louise's familj då hennes moster var här med familj för en tid sedan och förra veckan var även hennes föräldrar här. Det var jättetrevligt men jag borde bli bättre på norskan.
Men nu borde jag gå ut i solskenet. Vädret här har varit lite lustit den senaste tiden. Det ser mycket varmare ut än vad det är. Det har varit kallt.

2 kommentarer:

 1. Åh, så fint det är i lägenheten. Det är varmt i Stockholm, det går inte att skriva hemtenta på dagarna när det är så varmt för huvudet är helt mosad av värmen, men om kvällarna så. 13sidor hemtenta kvar till sommarlovet kan börja. ANteckningar har skrivits för fullt nu ska det bara ner på papper. Jag längtar till du kommer hem o du, Tobias, Hampus o jag kan ha afterworks på Lappis beach o Gärdet o Hampus o min balkong.Så mysigt. Om två v kommer mina föräldrar så there will be wine. Cilla kommer också i juni o Mulle så alla jag älskar, nå nästan alla, kommer vara i Stockholm. Wohoooo
  pussah

  SvaraRadera
 2. Visst är den! Jag är så glad över att vi fått den så fin och blitt lite pank på kuppen.

  Men värmen måste vara skön, det är svalare här. Men ändå skönt då jag och Louise låg ute och läste på en filt i parken.

  Hemtenta klarar du lätt. Hur går det med uppsatsen och allt det där?

  Jag längtar också till sommarstockholm och lappis beach, luftballongerna på gärdet, grilla hemma, cykla till jobbet, du och jag i frankrike och allt annat mys sommarn kommer vara.

  Puusssaaahhh (jag lärde Joey det uttrycket, det tyckte han om)

  SvaraRadera