söndag 25 april 2010

Hem till Highbury igen

Hej och hej då.

Jag åker hem eller bort eller dit eller tillbaka till London imorgon igen. Det blev lite längre i Stockholm än det var tänkt, nästan en månad. Det var både bra och dåligt. Den extra veckan bestod nästan bara av plugg. Jag var dum nog att skjuta upp allt till sista minuten så skrev som en gling fram till torsdagen då jag var tvngen att skicka över det till Louise i London så att hon kunde lämna in det. Inte kul. Jag tror inte jag får de bästa betygen. Men tack calle som rättade min grammatik.

Sedan dess har jag hängt mycket med nathalie och belle. Jag och Tallinn jobbade tillsammans hela dagen idag. Var mycket mysigt trots trötthet. Har också varit med Calle på Sodom en del och hängde också med Jonatan där i Fredags. I Lördags var jag först på Gateau med belle, pontus, persson och nathalie för att sen gå hem och äta lunch med hela familjen. Inte Tomas som hade åkt då men de andra. Amelie är populärast och trivdes rätt bra i allas famnar. Lyx att få ha sett henne som växer och förändras så mycket Bäst trivdes hon när hon drogs runt av fastrarna i vagnen under vårsolen så hon kunde sova.

Katja sov också, men i min säng medan jag skrev. Hon ska komma och hälsa på i Frankrike i sommar, bäst.

Det har varit konstigt att vara hemma den här senaste veckan. Lite som ett vakum, en väntan. Visst är det kul att hänga med alla och fick ro att skriva men skumt när man hade ställt in sig på London.

Nu saknar jag Louise och alla de andra, ska bli kul att se dom imorgon. har köpt choklad till Louise då hon hävdar att den skandinaviska chokladen är godast.

Avslutar med Mauro klassiker (nej Jonatan har inte rätt att kritisera mig för mitt Mauro lyssnande då han hävdar att Orup är häftig)

1 kommentar: