tisdag 8 december 2009

Ångest och lycka inom mindre än ett dygn

Fick tillbaka min hemtenta om melodrama/western igår. Jag fick 4 då 1 är det högsta. Det innebär att jag hamnade på högsta nivån. Det gjorde mig jäkligt glad och stolt igår, lättad.

Men idag känns det som jag fått ett knytnävslag i magen. Hade handledarmöte med dramaläraren om min pjäs. Den funkar inte. Han sa att jag försöker skriva ett realistiskt drama om människor som egentligen inte kan kommunicera men allt de gör är att prata med varandra. Jag måste hitta en ny form vad det nu innebär. Jag måste hitta ett sätt att visa att de inte kommunicerar. Det kanske inte ska vara genom realism... GAHHH!

Jag förstår honom men hur faaaan ska jag göra detta. (förlåt Ylva)

3 kommentarer:

 1. Jag är heöt övertygad om att du löser detta. Läs novellen han gav dig (han gjorde det för att den skulle ge dig en hint om vad du skulle göra). Fråga din faster igen (om hon har tid och lust), och slutligen skriv ned vad han sa och sov på saken.
  Jag vet att du klarar det.
  Tomas

  SvaraRadera
 2. grattis, de e ju super! o de andra ordnar sig, du vet. Har haft jätte mycket nu på sistone, blä, och roar mig med din blogg nu när jag på alla möjliga sätt försöker att undvika skolarbetet, härligt! kram Kajsa

  SvaraRadera
 3. Tomas. Jo jag kommer fixa det. Jag tror redan nu jag vet vad jag vill göra efter att ha läst pjäserna han rekommenderade. Jag ska låta en karaktär dö och bli ett spöke. Då kan han bli en annans karaktärs rådgivare eller vad man ska säga.

  Kajsa: Åh jag saknar dig koko! Vad glad jag blir att jag kan roa dig. Snart ses vi igen :). PUSS

  SvaraRadera